Simona Halep fost criticată de antrenorul lui Klaus Iohannis

| 10 iul, 18:13

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al preşedintelui Klaus Iohannis, a criticat-o din nou pe Simona Halep şi a lansat un atac neaşteptat la adresa fostului ei tehnician, Victor Ioniţă.

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis, este de părere că Simona Halep are nevoie de un mental coach, dar şi de stabilitate pe banca tehnică pentru a-şi îmbunătăţi jocul.

"Simona Halep are nevoie de un mental coach, nu de psiholog. Trebuie să găsească o formulă de a trăi happy. Dacă ai contracte de trei luni, de şase luni, semnate cu diverşi antrenori, nu poţi face mare lucru. Îi trebuie contracte de cel puţin un an. Schimbările de antrenor nu sunt bune. Dar, în orice caz, nu trebuie să fie atât de dese. Există un respect reciproc între antrenor şi jucători. Valoarea respectului pentru cei din jurul tău este construită pe termen lung, este o chestiune de dezvoltare personală. Tot pachetul de valori, cum sunt disciplină, predictibilitatea, verticalitatea se câştigă în timp", a spus Marius Vecerdea, pentru sportnews.ro.

Totodată, acesta l-a atacat pe Victor Ioniţă, despre care a spus că doar a vrut doar să îşi facă un nume alături de Simona Halep. "Dacă el spune că nu este o victimă, atunci nu este. Înseamnă că asta a căutat. Poate că a vrut să facă o sumă şi poate ca să-şi facă un nume, prin faptul că a stat pe banca numărului 3 mondial", a mai spus antrenorul de tenis al preşedintelui Klaus Iohannis.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ