Simona Man: PPDD nu a cerut niciun post în Guvern

| 11 iun, 2014

Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat, la România TV, că partidul său nu a cerut vreun post ministerial în cadrul discuţiilor cu PSD.

"Noi nu am cerut niciodată absolut nimic. Noi doar am oferit voturile PPDD-iştilor din consiliile locale şi judeţene pentru bunul mers al lucrurilor, pentru realizarea unor proiecte în folosul cetăţeanului", a declarat Simona Man negând informaţiile din presă potrivită cărora PSD urma să renunţe la cel puţin un portofoliu din Guvern în folosul partidului lui Dan Diaconescu.

Totuşi, Man nu a exclus ca discuţiile cu social-democraţii să avanseze până în punctul în care se poate lua în calcul şi eventualitatea cooptării partidului său în Executiv. "Dacă lucrurile vor curge într-un sens pozitiv, pe cale de consecinţă poate să apară şi acest lucru, dar noi n-am cerut nici un minister. Palierele de discuţie sunt la nivel local, la nivel parlamentar şi la nivel guvernamental. Acum suntem la nivel local cu discuţiile şi sunt convinsă că vor avansa", a spus preşedintele PPDD.


Citeste mai mult pe RTV.NET.
Tag-uri: PPDD, Simona Man
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ