Sindicatul poliţiștilor, către Tudose: Poliţia Română nu este la cheremul nimănui. STOP jocurilor politice

| 12 ian, 09:43

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie a făcut un apel urgent către premierul Mihai Tudose pentru a pune capăt jocurilor politice care se fac acum, ”pe spatele unei crize fără precedent cu care se confrunta meseria de poliţist”, potrivit unui comunicat de presă.

”Poliţia Română nu este la cheremul nimănui. Dacă politicul nu este capabil, lăsaţi poliţiştii competenţi şi onesti să-şi aleagă conducătorii. Vrem o decizie cât mai curând posibil, să avem o conducere cu care sa reclădim autoritatea Poliţiei Române. Noi nu mai aşteptăm”, reiese din comunicatul poliţiştilor.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu şi-a anunţat demisia de la conducerea instituţiei, în condiţiile în care premierul Mihai Tudose a anunţat că i-o va primi, "dacă va fi lăsată să şi-o dea", Carmen Dan declarând, potrivit Mediafax, că "Guvernul este unul politic, iar miniştrii sunt nominalizaţi şi validaţi în forurile statutare ale partidelor din coaliţie şi tot acolo se aprobă retragerea lor din Guvern".

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ