Site Australian Open: Halep NU a fost în cea mai bună formă, dar a arătat de ce este locul 3 WTA

| 25 ian, 16:10

Site-ul oficial al turneului Australian Open a notat astăzi, după calificarea Simonei Halep în sferturile de finală ale competiției, că românca nu a fost în cea mai bună formă, dar a arătat de ce este locul 3 mondial la meciul cu Yanina Wickmayer, câștigat cu scorul de 6-4, 6-2.

"Simona Halep, a treia favorită, nu a fost în cea mai bună formă duminică, dar a jucat punctele importante perfect împotriva Yaninei Wickmayer și s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale Australian Open. Poate nu a avut meciul cel mai curat sau în care a dominat cel mai mult, dar atunci când a contat cel mai mult Simona Halep a arătat de ce este locul 3 mondial, în meciul câștigat în două seturi în fața Yaninei Wickmayer. A fost impresionantă prestația româncei în special atunci când a servit în momente critice ale meciului", notează ausopen.com.

Site-ul WTA scrie că Simona Halep "și-a ridicat nivelul" împotriva uneia dintre cele mai dificile adversare ale sale, Yanina Wickmayer. Sursa citată menționează că Wickmayer i-a pus probleme româncei în primul set, când "a împins-o la limită".

Agenția France Presse subliniază că Simona Halep are acces pentru a doua oară consecutiv în sferturile de finală ale Australian Open și că românca s-a oprit anul trecut în această fază, dar ulterior a jucat finala la Roland Garros și în semifinale la Wimbledon.

Sportsmole.co.uk notează că în primul set Simona Halep a avut un avans, dar apoi Wickmeyer a pus-o apoi în dificultate. "Totuși, românca a fost puternică pe serviciul său și a câștigat setul, primul său astfel de succes în fața lui Wickmayer. În al doilea set, Halep a fost tot timpul mai puternică decât adversara sa", adaugă sursa citată.

Citeşte şi: Prima reacţie a Simonei Halep după CALIFICAREA în sferturile de finală la Australian Open

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 22:49
Andreea
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi online.
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi online.
Program part-time, aprox. 3 ore pe zi, indiferent de domiciliu. Nu este necesara experienta.
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- calculator, conexiune internet;
- rabdare, seriozitate, minim 18 ani.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii trimise prin email.
Dupa perioada de instruire veti incepe sa lucrati.
Cereti detalii la adresa: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
Nu uitati: Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta iar Încrederea este balamaua usii spre succes!
ACTIUNEA produce REZULTATE!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ