Soția lui ION RATIU, despre România: Ceea ce s-a întâmplat la alegeri este ca UN VIS

| 01 dec, 2014

Fiul si sotia lui Ion Ratiu si-au demonstrat solidaritatea cu cetatenii romani din Marea Britanie care au asteptat ore intregi, in frig, pe 16 noiembrie, pentru a putea vota. Fundatia Familia Ratiu a oferit romanilor care asteptau sa voteze la sectia de votare din Londra ceai cald, un gest simbolic pe care comunitatea romanesca din Anglia l-a intampinat cu multa apreciere.

“E foarte incurajator ca oamenii vor sa voteze. Si-au dat seama ca votul lor conteaza (…) Sper ca toata lumea sa voteze, dar coada este atat de mare si inca nu sunt atat de multe sectii de votare. Asta e problema”, a explicat Nicolae Ratiu, fiul fostului lider taranist, intr-o inregistrare difuzata de Oana Stanciulescu in emisiunea Panorama.

Intrebat de unul dintre reporteri de ce a decis sa fie alaturi, prin fundatie pe care o conduce, de romanii votanti din diaspora, Nicolae Ratiu a declarat: “Ca sa se simta mai bine, dupa ce asteapta 4-5 ore la coada. Lucram cu voluntari din comunitatea romaneasca, in ture. Vom fi aici pana la ora 9 seara”.

Simpatia comunitatii romanesti din Londra fata de familia Ratiu a fost usor de remarcat si in inregistrare, prin ropotul de aplauze si urale.

Sotia lui Ion Ratiu, Elisabeth a spus jurnalistului care a intervievat-o ca ceea ce se intimpla la Ambasada Romaniei de la Londra este ca un vis.

Reporter – Credeti ca Romania trebuie sa invete ceva?

Elisabeth Ratiu – Cred ca are nevoie de o schimbare de atitudine

Reporter – Ati mai vazut asa ceva vreodata?

Elisabeth Ratiu – Niciodata, este ca un vis!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ