Soțul Cristinei Pocora: HALEP, tu NU ești româncă!

| 09 iun, 2014

Soţul Cristinei Pocora, Dan Cruceru, consideră că Simona Halep nu este româncă. Fostul prezentator TV îşi explică afirmaţia pe blogul personal unde expune "10 motive pentru care Halep nu e româncă".

"1. Pentru că nouă ne place să ne plângem. Pe când ea luptă!

2. Pentru că nouă ne place să înjurăm, dar să stăm cu mâinile în sân. Pe când ea strânge din dinți și merge mai departe!

3. Pentru că noi suntem slabi din naștere. Iar ea e extrem de puternică!

4. Pentru că nouă ne e scârbă de țara noastră. Iar ea și-o laudă!

5. Pentru că noi vrem să moară și capra vecinului. Iar ea are doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor!

6. Pentru că noi suntem slabi, oameni născuți sclavi. Iar ea e, deja, o eroină!

7. Pentru că noi suntem învinși chiar înainte de a începe o bătălie. Iar ea are, deja, enorm de multe victorii!

8. Pentru că nouă ne plac petrecerile, orgiile culinare, festinurile până la ziuă. Iar ea este cu gândul doar la performanță!

9. Pentru că orice sacrifiu cât de mic, pentru noi, este prea mare. Pe când ea și-a sacrificat totul! Copilărie, adolescență, iubiri de-o vară! Totul!

10. Pentru că, atunci când abandonăm un lucru, noi spunem "Așa a vrut Dumnezeu!" sau "Asta-i soarta!". Pe când ea spune "Mâine voi fi mai bună!".

Așa că, dragă Simona Halep, am un mesaj pentru tine: tu nu ești româncă!

Dă-o dracului de Românie, de țara asta care nu ți-a dat nimic, dar căreia tu îi mulțumești după fiecare victorie! Dă-o dracului pentru că și-a adus aminte de tine de abia astăzi, iar, de mâine, te va fi uitat pentru vreun fotbalist beat mort care a făcut scandal în cluburi, dar n-a reușit nici măcar să viseze performanța pe care tu ai realizat-o deja! Dă-le dracului de onoruri pe care ți le vor înmâna cu prisosință toți liderii de moment, doar ca să-și facă ei campanie! Mâine îți vor impozita și viața!", a scris Dan Cruceru  pe blogul personal.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 2014
gerula daco-get
Domnu' Pocora! de ce nu vorbesti in nume personal? cine iti da dreptul sa jignesti multimea de Romani care nu sunt cum ii descrii d-ta? daca te identifici cu ce ai scris e problema dumitale....dar cred ca prima ta problema e ca esti..."sotul doamnei" , deci un nimeni care sta la dosul nevestei! asta chiar e grav....!
11 iun, 2014
Mamaie
Fleoshk
S-a trezit si papagalul de serviciu, consortul "duduiei politicience", (noroc ca se lauda cu numele ei, ca pe el nu-l stie nimeni) sa se bage in seama. De parca ii pasa cuiva ce balbaie el acolo.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ