ŞOC! Lidia Buble l-a părăsit pe Răzvan de la Neaţa

| 16 iul, 14:36

Lidia Buble, iubita lui Razvan Simion, a plecat din Bucureşti. Cântăreaţa a decis să meargă într-o mini-vacanţă împreună cu câţiva prieteni, însă Răzvan nu a însoţit-o.

Lidia Buble a postat pe pagina sa de socializare fotografii din vacanta, si spune ca este fericita pentru ca are ocazia sa viziteze asa locuri minunate. Cantareata se distreaza de minune alaturi de prietenii sai, iar in weekend este posibil sa i se alature si Razvan.

Apropiati ai Lidiei Buble si ai lui Razvan Simion spun ca cei doi au inceput sa flirteze inca din luna februarie, cand artista a fost invitata la emisiunea lui.

Relaţia dintre Lidia Buble şi prezentatorul Antena 1 a ieşit la iveală în urmă cu o lună când paparazzi l-au surprins pe Răzvan Simion ieşind din casa artistei.

 

Citeşte şi: SCANDAL în familie Lidiei Buble din cauza relaţiei cu Răzvan de la Neaţa! Tatăl său a venit de urgenţă la Bucureşti

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ