Şocant! Emisia unui router wireless ne poate modifica structura ADN IREMEDIABIL

| 11 iun, 2014

Dezvoltarea tehnologică nu înseamnă doar facilitarea vieții umane, ci și aportul unei serii de lucruri negative în viața de zi cu zi. Dacă privim în jurul nostru nu o să vedem câmpurile electromagnetice, create de undele folosite de telecomunicațiile moderne, de care suntem înconjurați, dar există o certitudine că acestea pun în pericol sănătatea umană.

În urma studiilor efectuate, specialiștii au ajuns la concluzia că telefoanele mobile, routerele wi-fi, monitoarele, păturile electrice și multe alte asemenea dispozitive nu fac altceva decât să pună sănătatea umană în pericol. Mai mult de atât, pericolul constă în capacitatea acestor câmpuri electromagnetice de a modifica ireversibil structura ADN și crearea unor maladii noi.

Dr. Martin Blank, cercetător în cadrul Universității Columbia, a studiat efectele radiațiilor electromagnetice emise de clasicele routere wireless. Acesta susţine că există foarte puține dovezi acceptate că un astfel de aparat poate deveni inamicul sănătății omului, dar nu trebuie să uităm că semnalele wi-fi folosesc unde radio de foarte joasă intensitate, de 100.000 de ori mai puternice decât ale unui cuptor cu microunde.

Stând într-un loc în care există un router wireless care funcționează permanent, procesele celulare sunt grav afectate și câmpul electromagnetic generat are capacitatea de a modifica structura ADN. Acest fapt se poate răsfrânge asupra moștenitorilor pentru că încă nu s-a dovedit din punct de vedere științific că efectul este imediat.

Conform recomandărilor oferite de Organizația Mondială a Sănătății nivelul maximum acceptat de radiații care pot exista într-o casă este de doar 3-4 milliGauss. Conform statisticilor, casele moderne, echipate cu numeroase aparate moderne pot emite un nivel al radiațiilor și de 10 ori mai mare decât cel admis.

Iată care sunt cele mai comune simptome ale radiațiilor câmpului electromagnetic:

- alergii

- insomnii

- transpirații nocturne

- palpitații

- dureri musculare și articulare

- oboseală acută

- dureri de cap și iritabilitate

- probleme de memorie și incapacitatea de concentrare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ