UPDATE: MIRCEA GEOANĂ, obligat de DNA să predea ceasurile primite de la Marian Vanghelie VIDEO

| 27 mai, 09:15

Senatorul Mircea Geoană s-a prezentat miercuri la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat în dosarul lui Marian Vanghelie.

Este a doua oară în ultimele două săptămâni când Mircea Geoană se prezintă la DNA în acest dosar.

Procurorii DNA i-au cerut lui Mircea Geoană să predea cele trei ceasuri primite de la Marian Vanghelie, afirmând că acestea au fost cumpărate cu bani negri.

Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, într-un dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mai, 09:45
Angelica
Munca la domiciliu
Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ