ŞOCANT! Uite în ce va transforma Becali palatul din Aleea Alexandru

| 23 ian, 15:55

Gigi Becali are planuri mari pentru anul acesta, când speră să devină un om liber. În primul rând, vrea să meargă din nou la muntele Athos şi apoi să transforme palatul din Aleea Alexandru într-un centru religios.

Este deja cunoscută afinitatea lui Gigi Becali pentru biserică şi credinţa ortodoxă. Timpul petrecut în spatele gratiilor l-a făcut să reflecteze atât de mult la cum şi-ar putea materializa iubirea faţă de Dumnezeu, astfel încât a decis să înceapă cu palatul.

"Voi transforma palatul într-un centru creştin-ortodox. [...] Toată averea pe care o am vreau să o dau pentru mântuirea mea”.

În primele zile de libertate, latifundiarul din Pipera este hotărât şi să meargă la muntele Athos.

"Când mă voi întoarce acasă, în libertate, după primele trei-patru zile pe care le voi petrece cu familia, cu mama, cu fetele, cu soţia, voi merge la Muntele Athos. Mi-e dor de Athos, mi-e dor de fraţii mei întru credinţă de acolo. Ard de nerăbdare să mă văd cu ei. După ce te duci acolo o dată, de două ori, te îndrăgosteşti şi te duci mereu. Pentru că Athos face parte din fiinţa ta şi te gândeşti numai la el. Mie numai acolo mi-e gândul. Pentru că Athos face parte din fiinţa mea."

Gigi Becali a mai fost la muntele Athos şi a păstrat legături cu unii călugări de acolo.

CITEŞTE: Gigi Becali primeşte o nouă LOVITURĂ în închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ