Solidaritate la Strasbourg. Parlamentarii români au semnat o scrisoare comună

| 25 apr, 2013

Victor Ponta a anunţat că toţi parlamentarii români de la Strasbourg, inclusiv cei ai opoziţiei, au semnat o scrisoare adresată Adunării Parlamentare în care se spune că România nu are probleme cu funcţionarea instituţiilor democratice.

"O spun încă odată: absolut toţi, absolut toţi parlamentarii români de la Strasbourg, şi aici nu vorbesc doar de cei de la USL, vorbesc de UDMR, vorbesc de Cezar Preda de la PDL, absolut toţi au semnat o scrisoare pentru toţi membrii Adunării Parlamentare, în care au spus că România nu are în acest moment probleme de funcţionare a instituţiilor democratice şi că toate problemele pe care le avem le putem rezolva singuri. Nu mi s-a întâmplat des în ultimii ani să văd o solidaritate a tuturor partidelor politice şi cu atât mai mult mi s-a părut extraordinar şi de lăudat ceea ce s-a întâmplat ieri", a spus premierul.

Ponta şi-a exprimat speranţa că cererea României adresată Comisiei Europene, de a i se fixa condiţionalităţi clare în cadrul MCV, va fi aprobată joi.

"Am emoţii în această dimineaţă, pentru că, dincolo de obiectivele pe care le-am anunţat deja ale prezenţei mele la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei, aştept vestea că acea cerere făcută anul trecut, de declanşare a unei anumite monitorizări a României, practic astăzi va fi închisă şi ăsta e un lucru foarte bun pentru România", a precizat prim-ministrul.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ