Soluţia lui Victor Ponta dacă bugetul pică la Curtea Constituţională

| 28 dec, 2014

Curtea Constituţională judecă luni, 29 decembrie, contestaţia depusă de PNL împotriva legii pentru aprobarea bugetului de stat pe 2015. Premierul Victor Ponta declară că a luat în calcul toate variantele.

Proiectul legii bugetului de stat pe 2015 a fost aprobat în plenul Parlamentului cu 339 voturi „pentru” şi 141 „împotrivă”,, însă PNL a atacat legea la Curtea constituţională, pe motiv că prea puţine din amendamentele lor au fost adoptate.

Întrebat dacă Guvernul are vreun plan de rezervă în cazul în care CCR va da un aviz de neconstituționalitate privind legea bugetului de stat pe 2015, premierul Victor Ponta a precizat pentru pesurse.ro ”demersul PNL este unul pur politic” și că ”nici ei nu se așteaptă să fie admis.”

Totuşi, în varianta în care Curtea admite contestaţia, bugetul pe 2015 nu va mai intra în vigoare de la 1 ianuarie, iar guvernul va fi nevoit să administreze ţara conform bugetului din 2014.

”Oricum, conform procedurilor legale, dacă Bugetul nu va intra în vigoare la 1 ianuarie 2015, se aplică în fiecare lună o cotă de 1/12 din bugetul din 2014”, a mai punctat premierul.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, strategie pentru aprobarea bugetului pe 2015

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
28 dec, 2014
miha
LUCRU DOMICILIU
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la adresa [email protected]
28 dec, 2014
Independent
De lucru pentru toti
Locuri de munca in toata tara!
Oferim din start contract legal si seriozitate maxima! Oferim si dovada platii! Primele castiguri au fost deja acordate! Tot mai multi oameni multumiti lucreaza cu noi! Aveti sansa de a castiga 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online!
Detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ