Soluţia NATURALĂ care te scapă imediat de ŢÂNŢARI

| 25 iul, 2014

Vara, ţânţarii reprezintă o mare problemă la nivel global. Aceste insecte trăiesc din suptul sângelui oricărei vietăţi care mişcă în jurul lor, inclusiv al oamenilor.

Se spune despre ţânţari că sunt cele mai periculoase insecte deoarece sunt asociate cu cele mai multe cazuri de decese la om. Ei pot transporta tot felul de boli cum ar fi malaria sau febra galbena.

Responsabilă pentru pișcături este femela de țânțar, care se hrănește cu sânge în perioada în care depune ouale, perioadă care se poate întinde până toamna târziu. Reacția de mâncărime care apare după ce sunteți ciupiți de un țânțar este o reacție alergică la substanța eliberată  înainte de a începe să sugă sângele și care împiedică coagularea acestuia.

Cum scăpăm de ţânţari?

Substanţele din comerţ care ne feresc de  ţânţari sunt toxice, de aceea este de preferat să preparăm o soluţie naturală antiţânţari.

Pentru preparea soluţiei avem nevoie de 250 de ml de vodkă, 30 de picături de uleiuri esenţiale: lămâie, lavandă, eucalipt sau rozmarin şi un recipient cu pulverizator. Amestecăm bine toate ingredientele, iar soluţia obţinută se aplică pe piele.

Dacă vreţi să evitaţi folosirea alcoolului, puteţi prepara o soluţie din următoarele ingrediente: 10 picături de uleiuri esenţiale, 2 linguriţe de ulei de măsline şi o linguriţă de gel de aloe vera.

ATENŢIE: Femeile gravide trebuie să evite folosirea uleiurilor esenţiale!


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 2014
Alexandra
buna
Locuri de munca absolut serioase! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
27 iul, 2014
Maria
info
DSPRE CE ESTE VIBA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ