SONDAJ: 42% dintre bucureşteni ar vota candidatul PSD la Primăria Capitalei

| 22 iun, 10:36

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Generală a Capitalei, 42% dintre bucureşteni ar alege candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, în vreme ce 37% ar vota candidatul PNL, arată o cercetare sociologică realizată în Bucureşti, în perioada 2 - 15 iunie, de grupul de studii socio-comportamentale Avangarde, potrivit Agerpres.

Pe locul al treilea s-ar situa la egalitate candidaţii Partidului Liberal Reformator (PLR) şi ai Partidului M10 cu 5% dintre opţiuni, urmaţi de cei ai PRM şi PMP cu 3% şi de cei ai PPDD şi PNŢCD cu 2%. Pentru un alt candidat ar vota doar 1% dintre bucureşteni.

În ceea ce priveşte primăriile de sector, bucureştenii sunt mulţumiţi în proporţie de 40% de activitatea Primăriei Sectorului 1, 32% de activitatea Primăriei Sectorului 2, 46% de Primăria Sectorului 3, 49% de Primăria Sectorului 4, doar 5% de activitatea Primăriei Sectorului 5 şi 15% de Primăria Sectorului 6.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1.400 de persoane, de 18 ani şi peste, prin metoda faţă-în-faţă cu respondentul, la domiciliul acestuia. Eşantionul este reprezentativ pentru populaţia adultă neinstituţionalizată a Bucureştiului, iar eroarea maximă tolerată este de plus/minus 2,62%, pentru un interval de încredere de 95%.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ