Sondaj CSCI: 40% dintre români cred că starea economiei este mai bună în Guvernul Ponta

| 29 apr, 08:47

Potrivit unui sondaj CSCI realizat în luna aprilie, peste 40% din români spun că starea economiei este mai bună în Guvernul Ponta decât în guvernele anterioare.

Totodată, 33% dintre români consideră că starea economiei este la fel și 24% că aceasta s-a înrăutățit, se arată într-un sondaj CSCI realizat în luna aprilie, potrivit lui Dan Sultănescu, consilierul lui Victor Ponta.

"Opinia dominantă este una a îmbunătățirii economiei. Trei sferturi din votanții stângii cred asta. Interesant este că oamenii săraci consideră în mare măsură că economia s-a îmbunătățit (48%, față de 38% din bogați).

Doar printre votanții de dreapta și cei care nu votează opinia dominantă este fie de stagnare (37%) sau de înrăutățire (35%), dar chiar și printre ei mai mult de un sfert observă îmbunătățirile", se mai arată în postarea făcută de Dan Sultănescu pe pagina sa de Facebook.

În plus, acesta menţionează ca şi concluzii ale sondajului faptul că 6 din 10 pensionari văd pozitiv evoluţia economică a ţării.

"Muncitorii fără studii superioare și intelectualii sunt în media națională. Cei cu studii superioare, chiar dacă sunt în general anti-PSD, nu neagă că situația economică este mai stabilă acum sau chiar mai bună. Doar tinerii fără studii superioare sunt mai sceptici. 6 din 10 pensionari au o atitudine pozitivă faţă de evoluţia economică.
Nu există diferențe notabile de gen", se mai menţionează în postare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 11:22
Dan Slugarescu
ma gandeam ca Dan Sultanescu,consilierul lui Ponta si seful CSCI, ar fi cotofana din fabula cu bivolul...
adica bivolul(Ponta,Voiculescu,Tariceanu,etc) il lasa sa ciuguleasca si el ceva si toata lumea este fericita
vazand insa ravna sociologului ratat,inclin sa cred ca e patrupedul ala jigodit,tot din fabula)
sare pe noi cu minciuni sociologice proPonta...pentru niste oscioare
jenant pentru el dar si pentru SNSPA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ