SONDAJ CURS: Cine e politicianul care a greșit cel mai mult în 2017

| 18 ian, 09:48

Anul 2017 a fost marcat de tensiuni politice, schimbări de guverne, scandaluri în Parlament și în stradă. Pentru toate acestea, românii îl văd responsabil pe Liviu Dragnea. PSD, partidul condus de Dragnea, este considerat de români dezamăgirea anului precedent, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, pentru STIRIPESURSE.RO, în perioada 3-10 ianuarie.

Liviu Dragnea este văzut de 41% dintre respondenți drept politicianul care a greșit cel mai mult în 2017. Liderul PSD este urmat la mare distanță de Klaus Iohannis - 9%, dar, în mod surprinzător, și de Traian Băsescu - 6% și Victor Ponta - 3%.  Urmează protagoniștii guvernamentali din ultimul an: Florin Iordache - 3%, Sorin Grindeanu - 3%, Mihai Tudose - 3%. Topul este completat de Dacian Cioloș - 2%, Călin Popescu Tăriceanu - 2%, Tudorel Toader - 1%, Lia Olguța Vasilescu - 1%, Gabriela Firea - 1%, Ludovic Orban - 1%, Kelemen Hunor - 0%. 3% consideră că alt politician a greșit cel mai mult în 2017, iar 20% nu știu sau nu răspund.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ