SONDAJ: Majoritatea ruşilor l-ar vrea preşedinte pe Klaus Iohannis deşi îl consideră ţigan

| 21 ian, 18:39

Preşedintele României, Klaus Iohannis, ar fi preferat de mai mulţi cetăţeni ruşi la conducerea statului lor. Un sondaj realizat de un cunoscut post de radio rusesc arată că un astfel de politician ar fi văzut cu ochi buni în fruntea Kremlinului.

Postul rus de radio Echo Moskvî desfăşoară un sondaj de opinie printre radioascultătorii săi, citat de Adevărul,  în care îi întreabă dacă ar prefera o persoană cum este Klaus Iohannis, preşedintele României, să conducă Federaţia Rusă.

Până în acest moment, au votat peste 3.000 de persoane. Majoritatea dintre ei, 52%, adică 1.557 de persoane, au răspuns afirmativ la întrebare. În acelaşi timp, 12% din participanţii la sondajul postului de radio, adică 361 de persoane, s-au arătat indecişi.

Ei au ales opţiunea „Greu să răspund”. Nu preferă un politician precum e liderul de la Cotroceni 1.100 de persoane (36%).

Reacţiile comentatorilor, la iniţiativa postului de radio, nu au întârziat să apară.

-„Klaus Iohannis – nume şi prenume tipice româneşti! Echo, când o să ajungeţi şi la liderii triburilor africane ca să-i propuneţi să conducă Rusia?”

-„... schizofrenicii democraţi vor ca Rusia să fie condusă de un ţigan? E clinic, domnilor!”

-„El nu e ţigan, ci un bumerang. Biografia lui este pe Wikipedia”

-„Conducerea lui Putin se va termina cu o catastrofă. De aceea, orice schimbare e mai bună”. „Oricine e mai bun decât Vova. De acord”.

REACȚIA lui Klaus Iohannis după decizia ÎCCJ privind incompatibilitatea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ