Sorin Frunzăverde: Sunt două mari grupări politice în România care vor conduce ţara alternativ

| 21 noi, 2014

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, vineri, la Reşiţa, că în România vor conduce, alternativ, două forţe politice, respectiv socialiştii şi Partidul Naţional Liberal.

"Eşichierul politic, în România, este stabil în acest moment, cu două mari grupări politice: socialiştii lui Ponta şi un mare Partid Naţional Liberal, de dreapta, care l-a susţinut pe Klaus Iohannis în cursa pentru funcţia de preşedinte al României. Cred că, de acum, aceste două grupări politice vor garanta stabilitate eşichierului politic. Practic, vor fi două forţe care vor conduce România, evident, ca în democraţie, alternativ', a afirmat Sorin Frunzăverde.

Vicepreşedintele PNL a precizat că trebuie acceptat faptul că Victor Ponta se bazează pe o majoritate parlamentară existentă şi că liberalii 'garantează respectarea jocului democratic'.

"Până la urmă, nu cred că unul sau altele din capriciile oamenilor politici sunt cele care generează schimbarea Guvernului, ci, eventual, o moţiune de cenzură. Ceea ce pot să spun acum este că Partidul Naţional Liberal, singura forţă de dreapta din România, garantează respectarea jocului democratic', a subliniat Frunzăverde.

Citeşte şi: Curtea Constituțională a validat rezultatul alegerilor și mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ