Sorin Frunzăverde, veste cruntă după ce a ieşit din spital

| 08 iul, 17:37

Sorin Frunzăverde s-a operat de cancer, iar după ce a ieșit din spital a primit o veste teribilă. Tribunalul Caraș-Severin a menținut măsura preventivă a controlului judiciar luată față de Sorin Frunzăverde, președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, faptă prevăzută de art. 13 din Legea 78/2000. Măsura este valabilă 60 de zile, începând cu data de astăzi.

Potrivit soluției pronunțată de Tribunalul Caraș-Severin în urmă cu puțin timp, pe perioada cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să se prezinte la Tribunalul Caraş-Severin, de câte ori este chemat, să informeze aceeaşi instanţă dacă îşi schimbă locuinţa, să se prezinte la I.P.J. Caraş-Severin – Serviciul de Investigaţii Criminale – Biroul de Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de către acesta sau ori de câte ori este chemat. În plus, nu are voie să se apropie şi să ia legătura, direct sau indirect, pe nicio cale, cu coinculpatul Ghiorghioni Ionesie şi cu martorii: Ciobanu Laurenţiu Darian, care este secretar al județului, Lala Ion, Stoicu Adrian Sergiu, Orbulescu Ion, Damian Ion Iacob, Percea Gheorghe, Hîrţăucă Ion Ilie, Daminescu Nicolae, Canea Ilie, Poplicean Ion, toți primari. În baza art.215 al.3 Cod procedură penală, instanța atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor ce îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Totodată, Tribunalu Caraș-Severin a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar, pe durata a 60 de zile, începând de astăzi, faţă de inculpatul Ionesie Ghiorghioni, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de folosire a influenţei în vederea obţinerii unui folos necuvenit, de influenţarea declaraţiilor (trei infracţiuni),fals intelectual şi de uz de fals. Pe perioada cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să respecte, conform, următoarele obligaţii: să se prezinte la Tribunalul Caraş-Severin, de câte ori este chemat, să informeze aceeaşi instanţă dacă îşi schimbă locuinţa, să se prezinte la Poliţia Oţelu Roşu – Compartimentul de Investigaţii Criminale, din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, conform programului de supraveghere întocmit de către acesta sau ori de câte ori este chemat, să nu se apropie şi să nu ia legătura, direct sau indirect, pe nicio cale, cu coinculpatul Frunzăverde Sorin şi cu martorii Ciobanu Laurenţiu Darian, Lala Ion, Stoicu Adrian Sergiu, Orbulescu Ion, Damian Ion Iacob, Percea Gheorghe, Hîrţăucă Ion Ilie, Daminescu Nicolae, Canea Ilie, Poplicean Ion, Raca Romulus, Savoni Daniel, Vasiloni Romulus,Dragomir Horia Marin, Tuştean Gheorghe Ghidel, Obrejan Octaviu Ioan, Tămăşilă Zaharia, Ţuculeanu Victor şi Bociat Lăscuţ Ioan. Soluția nu este definitivă, ci cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare, scrie presalocală.

 

Citeşte şi: Sorin Frunzăverde, diagnostic crunt din partea medicilor: suferă de o boală teribilă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ