Sorin Ilieşiu: Crin Antonescu este simbolul trădării politice

| 04 iul, 2014

Senatorul Sorin Ilieşiu consideră că fostul lider al PNL Crin Antonescu este, la ora actuală, simbolul trădării politice, iar atacurile acestuia la adresa foştilor membri ai PNL nu reprezintă altceva decât o dovadă a disperării acestuia.

"Atacurile lui Crin Antonescu reprezintă dovada disperării unui om care s-a prăbuşit pe scena politică şi care încearcă acum cu ultimele resurse să revină în prim plan. Dacă la începutul anului era candidat la preşedinţie din partea USL, co-preşedinte al acestei mari construcţii politice, preşedinte PNL, preşedinte al Senatului, acum, Antonescu, mânat de frustrări şi interese personale, a ajuns să nu mai fie altceva decât simbolul trădării politice', afirmă Sorin Ilieşiu, într-un comunicat de presă al Partidului Liberal Reformator.

Senatorul mai consideră că Antonescu dovedeşte acelaşi stil politic ca al lui Traian Băsescu prin jocul de-a demisia şi de-a revenirea pe poziţia de prezidenţiabil.

'Trădarea înfăptuită de Antonescu este completată de făţărnicia de care dă dovadă în aceste momente în care preia modelul 'demisionez în 5 minute' al lui Traian Băsescu', a mai declarat Sorin Ilieşiu.

El a mai subliniat că este nevoie de un partid liberal autentic care să apere în continuare valorile şi principiile liberale, iar înfiinţarea Partidului Liberal Reformator are drept principal scop 'tocmai păstrarea vie a flăcării liberalismului în România'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ