Sorin Oprescu a aprins cele peste 3,2 milioane de beculeţe care luminează Capitala

| 29 noi, 2014

Aproape trei milioane de beculete de tip LED - care au împodobit Capitala cu ocazia sarbatorilor de iarna, pe un traseu de 24 de kilometri - au fost aprinse sambata de la esplanada cu statui din Piata Universitatii, unde a fost montat un brad inalt de 16 metri.

Potrivit municipalitatii, luminitele ornamentale vor fi aprinse pe bulevardele Magheru, Nicolae Balcescu, I. C. Bratianu si Unirii, de la Piata Unirii pana la Palatul Parlamentului si de la Palatul Parlamentului pana la intersectia cu Mircea Voda, Piata Universitatii, Piata Romana, bulevardele Lascar Catargiu si Regina Elisabeta, dar si pe Soseaua Kiseleff si in Piata Victoriei, pe Calea Victoriei, la Arcul de Triumf, in Centrul Istoric, in Piata Constitutiei, Piata Regelui, Piata George Enescu si Piata Universitatii, precum si pe bulevardele Buzesti - Berzei, Ferdinand, Dacia si Constantin Prezan, in Piata George Enescu, in Centrul Istoric si in Piata Regelui.Tot pentru sarbatorile de iarna, au fost impodobite Piata Operei si intrarea catre Opera Romana, parcarea de la Universitate si intersectiile str. Mihail Sebastian-Calea 13 Septembrie, bd. Vasile Milea-bd. Timisoara si Sos. Progresul-Calea Rahovei.

Citeşte şi: Primăria aprinde beculeţele de Sărbători şi dă startul Bucharest Christmas Market

De asemenea, vor fi aprinse beculete pe Calea Dorobanti, bulevardul Aviatorilor, bulevardul Carol, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, precum si in pietele Charles de Gaulle, Rosetti, Presei Libere si Roma.Ornamentele de sarbatori vor lumina si la intrarea in Bucuresti de pe DN1, A2, A1 si la cea dinspre Giurgiu.

Sarbatorile de iarna vor aduce in Capitala, pentru cel al treilea an consecutiv, evenimentul "Bucharest Christmas Market", care se va desfasura in perioada 29 noiembrie - 28 decembrie, intre orele 10.00 si 22.00. Targul de Craciun este organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin CREART, in doua zone simbol ale Capitalei: Piata Universitatii, la esplanada cu statui, si Parcul Cismigiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
Elena
Cele mai noi locuri de munca!
Cele mai noi locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]
30 noi, 2014
Gabriela
Info

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ