SORIN OPRESCU nu mai suportă. CE a anunţat că vrea să facă primarul

| 29 mar, 11:07

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, reacționează rapid, după ce Arhiepiscopia Romano-Catolică din București l-a denunțat la DNA. Oprescu susține că această acțiune a monseniorului de la Catedrala Sfântul Iosif din Capitală reprezintă ”o formă de presiune” și îl va da în judecată pe acesta.

”Pentru vorbele otrăvite care sunt scrise acolo, cu tot respectul pentru monsenior, mă voi duce să mă plâng și eu de denunț calomnios”, a declarat Sorin Oprescu.

Primarul general a explicat că, în acest moment, nu poate dărâma clădirea Cathedral Plaza pentru că are nevoie de o decizie definitivă a instanței, decizie pe care în acest moment nu o are la mână.

Oprescu a precizat că a discutat cu specialiștii și demolarea clădirii în acest moment ar duce la probleme și mai mari.

”Dacă dau jos doar capacul acelei clăridi, să spun de la etajul 6-7 în sus, atunci riscăm să se producă o alunecare de teren și Doamne ferește, că nu vrem să se întâmple nimic cu Catedrala”, a precizat primarul.

Citeşte şi: Decizie BOMBĂ luată de Sorin Oprescu. Anunţul făcut în urmă cu puţin timp

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ