Sorin Ovidiu Vântu: Blaga va fi îndepărtat din politică de DNA prin Iohannis

| 03 mar, 21:47

Sorin Ovidiu Vântu lansează o teorie interesantă: Vasile Blaga va fi îndepărtat din politică de DNA. Strategia îi aparține lui Klaus Iohannis, susține SOV. Numele lui Blaga apare în Dosarul Microsoft, iar Elena Udrea a trimis și ea niște indicii cu înveliș penal despre co-președintele PNL.

În plus, Vântu lansează un atac și asupra lui Victor Ponta și Klaus Iohannis, pe care îi acuză că nu ar fi respectat legile referitoare la finanțarea campaniei electorale de la alegerile prezidențiale.

”Acum s-au dus către PDL. Motivul e simplu: trebuie îndepărtat de acolo Vasile Blaga și liderii pedeliști pentru a rămâne doar PNL. O fi bine, o fi rău, nu mă interesează.

Asta arată un mod de acțiune extrem de sofisticat, subtil și tăcut al lui Klaus Iohannis. Spre deosebire de palavragiul de Traian Băsescu, Iohannis lucrează în liniște.

Lucrează inteligent, discret și își curăță partidul.

Nimeni nu verifică finanțările din campania prezidențială. Nimeni nu-l verifică pe Victor Ponta și de unde are bani. Dacă s-ar face verificări pe campania lui Ponta și banii din campania lui, ar trebui să se facă și pe campania și pe banii lui Iohannis. Așa, ne limităm doar la PDL.”, spune Vântu.

Citeşte şi: Victor Ponta, despre programul liberal: Socialul poate să moară

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 10:46
ion
imbecilu
SOV este un om periculos,ipocrit,hot si derbedeu,asta merita sa STEA ANI MULTI LA PUSCARIE, traieste bine din bani i poporului pe care l-a mintit,jecmanit si saracit si acum mai si rade si critica,de parca iel este cinstea pe pamant.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ