Sorin Ovidiu Vântu iese la atac după ce ar fi fost denunţat

| 01 mar, 10:48

Într-un denunț al omului de afaceri Ovidiu Tender, acesta  susţine că Sorin Ovidiu Vîntu i-ar fi cerut mită pentru ca împreună cu Alina Bica, fosta șefă antimafie, să îl ajute să scape de dosarul RAFO CAROM.

Reacția lui SOV nu a întârziat să apară și într-o postare pe pagina sa de Facebook a transmis că nu este tovarăș de faptă cu generalul Coldea, cel despre care Alina Bica spune că a făcut presiuni asupra ei pentru „a-i închide omului de afaceri Tender dosarul”.

Sorin Ovidiu Vîntu afirmă că la vremea respectivă toți știau că Tender e falit, că nu e tovarăș de faptă cu generalul Coldea și că dacă, prin absurd, Tender ar fi afirmat adevărul, fapta e prescrisă.

Totodată, SOV punctează că este doar o operațiune de imagine prin care se încearcă înlocuirea numelelui lui Coldea cu al său și că și acest „mare bărbat” încearcă să se ascundă ăn spatele său.

„NU sunt tovarăș de faptă cu Generalul Coldea!
Din arest, doamna Bica acuză presiunile pe care Coldea le făcea pentru a-i închide omului de afaceri Tender dosarul.
Tender fuge la parchet și spune că Bica a mințit. Nu Coldea, ci Vîntu a intervenit pentru a-i închide dosarul.
Vreau să fac trei precizări:
1. La vremea aceea, Toti știan că Tender e falit.
2. Nu sunt tovarăș de faptă cu Generalul Coldea.
3. Dacă, prin absurd, Tender ar fi afirmat adevărul, fapta este prescrisă. Este evident că este doar o operațiune de imagine prin care se încearcă înlocuirea numelui Generalului Coldea cu numele meu. Și acest ”mare bărbat” încearcă să se ascundă în spatele meu.”
, scrie SOV pe Facebook.

Citeşte şi: Realitatea Tv – avocatul pușcăriabililor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ