Sorin Roșca Stănescu: Alina Bica și Laura Codruța Kovesi s-au BĂTUT

| 23 noi, 2014

Şefa DIICOT, Alina Bică, oameni de afaceri şi grei din politică, sunt implicaţi în cel mai nou dosar de corupţie care zguduie din temelii ţara. Procurorul şef al DIICOT este în arest după ce judecătorii ÎCCJ au hotărăt că este coruptă.

Sorin Roșca Stănescu scrie din pușcărie despre ”bătaia” dintre Bica și rivala de la DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Mai crede, astazi, doamna Alina Bica in buna-credinta a tuturor procurorilor? Mai poate ea sustine ca nu exista judecatori butonati? Mai face, azi, afirmatiile pe care le facea ieri? Iata intrebari la fel de legitime si in ipoteza in care doamna Bica este inger si in ipoteza in care doamna Bica este diavol.

Opinia publica se delecteaza cu un nou caz spectaculos. In piata publica este adus, pentru a fi batut cu pietre, de asta data, un important demnitar al statului. Insusi seful Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism din Parchetul General al Romaniei. Sa analizam spectacolul in sine. Si semnificatia lui. Pentru ca este prematur sa punem in discutie faptele. Ele sunt doar prezumtive. La fel cum prezumtiva este si vinovatia doamnei.

Citeşte şi: Adrian Papahagi se RĂSCOALĂ împotriva lui UDREA. Dezvăluiri incendiare după arestarea şefei DIICOT

Exista cateva puncte comune cu alte executii de acelasi fel. Avem o noua telearestare. Pe strada. Cu televiziunile invitate, din timp, la fata locului. Si asta in conditiile in care, cu certitudine, nu era nevoie de asa ceva. Doamna Bica, daca ar fi fost invitata la DNA in vederea unei audieri, se prezenta de bunavoie. La fel cum s-ar fi prezentat, de bunavoie, si cei mai multi dintre cei luati pe sus, impachetati, incatusati si filmati pentru a fi dusi in fata doamnei Bica sau a procurorilor din subordinea domniei sale. Dar cum ar fi putut, in modernul stat roman, sa lipseasca camerele de luat vederi ale televiziunilor, la marele spectacol?

Daca nu ma insel, s-a intamplat vineri. Oare nu tot vineri au avut loc cele mai multe telearestari, cu echipaje de politie sau cu mascati, in aceasta Romanie a procurorilor?

Citeşte şi: Cristoiu, ipoteză cutremurătoare pentru Băsescu. Ce se ascunde în spatele dosarului Alinei Bica

A iesit prompt si doamna Laura Codruta Kovesi. Amandoua, sefe ale procurorilor, au fost recrutate si super instruite in cele mai inalte scoli din Statele Unite ale Americii. Apoi, s-au batut pentru conducerea DNA. Doamna Kovesi da dovada ca sta bine cu memoria. De aceea, nu cred ca este o intamplare faptul ca a dat o declaratie prin care a incercat sa o infunde si mai mult pe doamna Bica. Si sa rasuceasca si mai mult cutitul in rana, asa cum numai adevaratele doamne stiu sa faca. Si tot ca de obicei, a urmat un proces in plina noapte, evident, cu judecatori trasi la sorti ca sa cada vineri spre sambata. Dupa care, doamna Bica s-a intors in beciul in care a mai fost bagata o data, tot acompaniata de camerele de luat vederi. Si la fel ca si alta data, incepand de ieri, sunt difuzate informatii din dosar, pe care ar fi trebuit sa le cunoasca numai si numai procurorul de caz. Nici macar doamna Kovesi.

Asa ca stau si ma intreb daca doamna Bica mai sustine si astazi, cum a sustinut si ieri, ca absolut toti procurori si absolut toti judecatorii sunt onesti. Si ca nici unul nu este butonat.”, e mesajul lui SRS postat pe site-ul corectnews.com.

Citeşte şi: Misterul pozelor cu Alina Bica şi Elena Udrea la Paris, ELUCIDAT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 noi, 2014
ciupi
acestor personaje, care scriu ca la ei acasa din spatele gratiilor, li se ofera si fetitze din cand in cand?
23 noi, 2014
Gogu
WTF ?
Pe cine intereseaza ce spune puscariasul spagar SRS ?
Macar daca ar dezvaluii alte capuse...
23 noi, 2014
biju
Telearestari
Adrian Nastase care acum vreo 10 ani se lauda ca are deja miliardul in euro in momentul arestarii a inceput sa urle ca e detinut politic, SRS la fel, uite ca tocmai l-au arestat pe fostul prim-ministru al Portugaliei pentru aceleasi motive, spalare de bani si trafic de influenta. Sa nu spuneti ca tot din cauza lui Basescu.
23 noi, 2014
SMithy
Obiectivitate
Daca asta e obiectivitatea voastra...voi cei lipsiti de scrupule... Va scriu din Galati, orasu rosu cu mii de trandafiri, ce doarme in timp ce tara se schimba. Mizerii, asta scrieti, asta sunteti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ