Soţia noului premier Dacian Cioloş, ACUZE GRAVE la adresa României

| 11 noi, 11:01

România exportă vinuri de slabă calitate, sau chiar contrafăcute, reiese din raportul privind sectorul viti-vinicol românesc realizat de soţia actualului premier Dacian Cioloş, Valerie Ciolos-Villemin, în urmă cu doi ani de zile.

Citeşte şi: Decizia luată de PRIMA DOAMNĂ după tragedia din Colectiv

Expertă în cadrul Institutului de Cooperare cu Europa Centrală din Franţa, soţia premierului Dacian Cioloş este de părere că marii producători de vinuri ai României încearcă să obţină câştiguri maxime, în timp record, cu investiţie minimă de energie şi materie primă.

"Calitatea trebuie urmărită pe întreg fluxul tehnologic de la strugure până la vin, astfel încât cerinţele consumatorului să fie respectate", scrie în raportul de cercetare a lui Valerie Ciolos-Villemin.

Experta franceză a mai precizat  că s-au folosit din plin arome, care să schimbe gustul unor vinuri de slabă calitate, pentru  a putea fi îmbuteliate sub un alt nume sonor, pentru care se poate cere pe piaţa internaţională alt preţ. Nu se precizează însă amănunte referitoare la marca vinurilor care au fost astfel demascate de aceasta.

CITEŞTE ŞI Lista cu miniștri din Cabinetul lui Dacian Cioloș (SURSE)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 noi, 11:03
Slavila Precup
COLABORARE
CAUTAM COLABRATORI ! Operator PC online. Program flexibil, la biroul de acasa : 1-2 ore zilnic Contract legal,venituri suplimentare motivante, instruire gratuita, si dupa 3 luni, veti primi scrisoare de recomandare ! Sunt necesare Informații COMPLETE si CORECTE despre proiect ! Aici este vorba despre foarte multe informații; sunt împărțite în mai multe lecții și oferite tuturor în mod gradat, sistematic, NUMAI pe email ! Lectiile va pregatesc sa realizati profituri in acest proiect ! PROIECTUL vizează piața americană si internationala a cărților electronice; se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Pentru a primii mai multe detalii, trimiteti INFO la adresa de email: [email protected]
12 noi, 23:54
Ovi
Adevarat!
Si nu e asta adevarul?Zilnic aflam de tot felul de bojdeuci transformate peste noapte in fabrici de alcool,asa ca de ce ne miram?
12 noi, 07:18
gheorghe
franciza alternativa
Proiect nou in Romania!Program de evolutie personala.
Suntem in plina expansiune acum, Vrei sa castigi bani prin cel mai revolutionar program la ora actuala? Vino in echipa noastra!.Se lucreaza comod de acasa part time.Curs online gratuit. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Instruire sub forma unui curs de 12 lectii- -consecventa este cheia succesului ! Detalii la adresa : [email protected]
11 noi, 17:32
bob
s-o ia dracu
11 noi, 16:49
Gabriel Iacobescu
Cioloșina
Madame, du-te bre și lasă-ne, că ,,deștepți” ca tine unt pe toate drumurile la margine.
Scuipă-i pe francezii tăi jigodie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ