SOV detonează bomba: Numele lui GEORGE MAIOR apare într-un megadosar de corupție

| 30 ian, 18:37

George Maior a fost dat afară de la conducerea SRI pentru că numele său apărea în dosarul EADS, scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe blogul său.

 

”Lermontov s-a sinucis. În timp ce-și ducea pistolul la tâmplă, a început să strige: „Nu trageți, fraților!” Cam așa sună demisia lui Maior. Dincolo de versiunea oficială, acesta a fost dat afară pentru că apare cu nume și prenume în dosarul EADS, notează Vîntu.

”Singurul lucru bun pe care l-a făcut a fost recunoașterea ofițerilor acoperiți din presă. În rest, și-a încheiat mandatul în aceeași manieră în care a funcționat pe tot parcursul lui – slugarnic, redus și beat mangă”, scrie SOV.

”Reforma SRI-ului nu a însemnat altceva decât înlocuirea infiltraților din Rusia cu cei din America. Am acceptat abuzurile statului pentru ceea ce am făcut în anii 1990-1991. Așa cum am spus, pentru operațiunile comerciale ilegale de atunci, meritam să fac ani buni de închisoare”, spune SO Vîntu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ