Şova: Băsescu se simte expus şi încearcă să distragă atenţia de la afacerea Nana

| 16 apr, 2014

Vicepreşedintele PSD Dan Şova, ministru al Transporturilor, consideră că 'reacţiile violente' ale preşedintelui Traian Băsescu la adresa senatorului social-democrat Gabriela Firea se explică prin faptul că şeful statului 'se simte expus şi încearcă să distragă atenţia de la afacerea Nana'

Potrivit unui comunicat de presă remis, miercuri, AGERPRES, Dan Şova susţine că şeful statului nu are o problemă personală cu Gabriela Firea.

'Traian Băsescu se simte încolţit şi reacţionează cum ştie mai bine: prin ameninţări şi jigniri. Încearcă să distragă atenţia şi să ne intimideze. Crede că, dacă ţipă mai tare, va reuşi să acopere toate semnele de întrebare pe care Comisia parlamentară de anchetă le-a descoperit. Dacă Băsescu n-ar fi avut nimic de ascuns în cazul Nana, atunci n-ar fi recurs la acest comportament deplorabil, nedemn pentru un preşedinte. Băsescu de fapt are o problemă cu afacerea Nana, nu cu Gabriela Firea', a declarat Dan Şova, potrivit sursei citate, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 apr, 2014
Parpangel ponta
saracii baroneii lui pontaxe!!!!
Sa-i vezi pe toti hotii ingrasati de iliescu si nastase pe care-i ia DNA-ul la intrebari cum tipa ei ca sunt inculpati politic ..nu ca in dosarele alea sunt afacerile lor frauduloase de care trebuie sa dea socoteala acum!!! Si o zbughesc repede in barlogul USL unde si-au facut culcus toti mafiotii!!!
Banii jos si vira la puscarie talharilor!!! Ati parjolit tara si ati nenorocit milioane de romani mai ceva ca hoardele pagane spurcatilor!!!
Dosare politice...da!!!! Cu politicul mana-n mana ati furat ca si astia bugetari de le plangi de mila dar cu sute de mii si milioane de euro in cont.. nu mai prostiti si cereti sa va apere tocmai cei pe care voi iati umilit si furat fara sa clipiti!


D’asta le sta-n gat hotilor presedintele Basescu!
Încet-încet, băieții se regrupează pentru bătălia cea mai importantă a vieții lor: libertatea sau pușcăria. Mulți dintre ei nu mai merită să fie liberi, o știu și ei prea bine, dar nu le surâde deloc opțiunea cealaltă. Îi cred și eu, cui i-ar surâde?…Din nefericire, singura șansă care le-a mai rămas pentru a-și salva pielea este să se pună la adăpost în mijlocul adunăturii de infractori denumită Parlament și să continue lupta de acolo, din instituția care ar trebui să propună, să dezbată și să adopte legi pentru condamnarea infractorilor, și nu pentru protejarea lor. Însă Parlamentul României a încetat demult să mai reprezinte „interesul național”, o expresie atât de dragă ipocritului general Oprea, în acest moment nefiind altceva decât o clădire oarecare pe care ar trebui să agățăm o placă mare pe care să scrie cu litere uriașe, luminoase și vizibile și noaptea (ca pe-un club de striptease care oferă servicii complete!) o cu totul altă denumire, mult mai apropiată de adevăr: Cosa Nostra!



Motiune USL,, Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!”
"Lipsa de profesionalism si de responsabilitate, prejudiciile aduse roman

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ