Şova: Prin atitudinea în cazul accizei pentru autostrăzi, Antonescu arată că este cel mai neserios politician

| 01 apr, 2014

Ministrul Transporturilor, Dan Șova, critică dur decizia PNL de a nu mai susține acciza pentru autostrăzi.

"Am luat act azi cu stupoare de poziția PNL privind OUG prin care se produce o suplimentare a accizei la carburanți, pentru a avea astfel fonduri suplimentare atât pentru construcția de autostrăzi, cât și pentru a susține pachetul de măsuri de relaxare fiscală dorit, foarte vocal de altfel, inclusiv de liberali. Astăzi, aflăm că PNL se opune majorării accizei, după ce domnul Antonescu și partidul său au votat bugetul pe 2014 și, mai ales, prin foști miniștrii liberali, și-au asumat măsura prin semnarea scrisorii de intenție cu FMI. Atitudinea de astăzi a PNL îl pune pe domnul Antonescu în postura de cel mai neserios politician român, dar și în aceea de cel mai mare imitator al lui Traian Băsescu. Sau poate doar executant", susţine Şova într-un comunicat de presă.

Reacţia ministrului Şova vine după ce liderul deputaţilor liberali, George Scutaru, a anunţat că PNL nu va vota OUG 102/2013, care prevede intrarea în vigoare a accizei majorate cu 7 eurocenţi pentru combustibil şi nici OUG 111/2013 care prevede intrarea în vigoare a majorării accizei pe combustibil de la 1 aprilie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ