Dan Şova: Se reiau lucrările la Autostrada Transilvania

| 22 noi, 2013

Ministrul delegat Dan Şova a anunţat că vor începe în 2014 demersurile pentru construirea unui nou tronson din Autostrada Transilvania, cel situat între Câmpia Turzii şi Târgu-Mureş, informează Rfi.ro.

Tot cu ajutorul banilor europeni pe care autorităţile române nu au fost în măsură să îi investească în perioada 2007 – 2013, Guvernul va finanţa o autostradă între Turda şi Sebeş, care va uni Autostrada Transilvania cu cea de pe Coridorul IV Paneuropean. Acest tronson ar urma să fie dat în folosinţă în anul 2016. Tot atunci ar urma să fie finalizat şi tronsonul Autostrăzii Transilvania dintre Borş şi Suplacu de Barcău. Acesta va fi finanţat din fonduri guvernamentale, a spus Dan Şova.

Pe de altă parte, oficialul guvernamental a recunoscut că nu ştie când şi cum vor fi gata tronsoanele de autostradă care vor uni între ele diferitele bucăţi din Autostrada Transilvania care au fost deja terminate sau care se află în diferite stadii de execuţie. Dan Şova a mai admis că nu ştie nici dacă tronsonul dintre Târgu-Mureş şi Braşov va fi construit în viitorul previzibil.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ