SPORT: Irina Begu a RATAT calificarea în semifinalele turneului WTA

| 11 apr, 10:31

Jucătoarea română de tenis Irina Begu a ratat calificarea în semifinalele turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 731.000 de dolari, vineri, după ce a fost învinsă în sferturi de germanca Angelique Keber, a cincea favorită, în două seturi, cu 7-6 (3), 7-6 (4).

Begu, cap de serie nr. 13, a cedat după două ore și trei minute de joc, în care a comis șase duble greșeli.

Românca (24 ani), aflată pe locul 36 în lume, o învinsese pe Kerber (27 ani), care ocupă acum locul 16 în ierarhia WTA, la începutul acestui an, la Australian Open, în runda inaugurală, cu 6-4, 0-6, 6-1.

Kerber o învinsese pe Begu cu 6-3, 6-2 la Indian Wells, în 2013, în turul al doilea. Pentru participare, românca va primi un cec de 16.725 dolari și 100 de puncte WTA.

În semifinale, Kerber o va înfrunta pe compatrioata sa Andrea Petkovic (N. 3), deținătoarea titlului, care a trecut în sferturi de Danka Kovinic (Muntenegru), jucătoare venită din calificări, cu 2-6, 6-3, 6-1.

Cealaltă semifinală le va opune pe americanca Madison Keys (N. 7) și pe Lucie Hradecka. Keys a învins-o pe compatrioata sa Lauren Davis, cu 6-2, 6-2, iar Hradecka, venită din calificări, a trecut de italianca Sara Errani, cap de serie nr. 4, cu 6-2, 6-4.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ