Spovedania mincinoasă a lui Crin din Săptămâna Patimilor

| 18 apr, 2014

Hotărât să continue ofensiva la adresa foștilor colegi de alianță și în special a lui Victor Ponta, Antonescu continuă seria atacurilor mârșave și în Joia Mare.

Invitat al emisiunii lui Rareș Bogdan, cei doi interlocutori, uniți în ură și-n frustrare, au tocat mărunt, timp de aproape două ore jumătate, fiecare mișcare a premierului. Spovedania mincinoasă a lui Crin din Săptămâna Patimilor a inclus mai multe destăinuri lipsite de credibilitate, dar de departe cea mai nerușinată a fost cea legată de faptul că Ponta obișnuia să amenințe cu pușcaria pe cei care îl enervau.

„Eu pur şi simplu vă explic în această noapte mare, pentru că avem mai multă tihnă, cum s-a construit şi pentru mine şi pentru colegii mei, decizia de a spune stop. În momentul în care am auzit în gura unui om politic primele ameninţări cu puşcăria pentru că s-a enervat pe cineva, şi acel nu era Traian Băsescu, ci era partenerul nostru”, povestea aseară Antonescu cu patimă și invocând simbolistica serii de Joia Mare ca argument în favoarea sincerității sale.

Această teorie este greu de digerat pentru toți aceia care urmăresc desfășurarea evenimentelor de pe scena politicii autohtone, pentru cei care pot analiza comparativ comportamentul lui Victor Ponta pe de o parte și al lui Crin Antonescu pe cealaltă parte. În acest sens, este imposibil să ne imaginăm că afirmațiile tiranului PNL, spintecătorul liberalilor, Antonescu, au un sâmbure de adevăr în condițiile în care Victor Ponta întotdeauna a fost un partener corect și onest pentru colegii de alianță.

Încă de pe vremea în care alianța USL nu era măcinată de scandalurile publice și de circul lui Antonescu în spațiu public, premierul a fost mult mai dedicat și loial colegilor de alianță.

La acest nivel, exemplele abundă, cele mai relevante fiind cazurile Fenechiu, Chițoiu, Câmpeanu, Diaconu, Stroe, liberali care prigoniți și umiliți de propriul partid și-au găsit sprijin în Victor Ponta. Prin urmare, Antonescu încearcă cu această minciună să speculeze electoral conflinctul dintre Băsescu și Ponta, să mai recupereze din susținerea pierdută după ruperea USL și să încline balanța în favoarea președintelui, proiectând asupra premierului comportamentul lui caracteristic.

Antonescu continuă să dezamagească cu atitudinea ostilă, atacurile murdare la adresa foștilor parteneri și prin apropierea de Băsescu care, chiar dacă este infirmată la nivel discursiv este confirmată la nivel faptic. Strategia liberalului este rezultatul obiectivelor și intereselor din proiectul personal care oricum nu are nicio șansă de câștig din moment ce românii nu mai vor un alt Train Băsescu sau un moștenitor al acestuia în fruntea țării.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 apr, 2014
rad_de_prosti
ce zici de o mooooie alexandro-anonimo ?
ca de supt de la sebi ghita cred ca esti satula
19 apr, 2014
si eu de tembeli
Daca esti PNL-ist vai de voi.Asta este nivelul vostru.
Ce nume marete a avut PNL-ul si ce a ajuns!
Dupa cum este capul PNL,asa sunteti si voi sustinatorii.Acelasi nivel sau mai bine subnivel.
19 apr, 2014
suca
Esti demn de Antonescu ! Adica esti cam prost

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ