SPP: Preşedintele Klaus Iohannis este în siguranţă în Belgia

| 15 ian, 22:44

Administrația Prezidențială a precizat că delegația președintelui Klaus Iohannis este în siguranță și că autoritățile belgiene lucrează cu ofițerii SPP care îl păzesc pe șeful statului. Klaus Iohannis se află într-o vizită de două zile la Bruxelles.

"Autorităţile belgiene ne-au asigurat că s-au luat toate măsurile pentru ca delegaţia României să fie în deplină siguranţă. Ei colaborează îndeaproape cu ofiţerii SPP care însoţesc delegaţia preşedintelui Klaus Iohannis”, se arată în mesajul Administrației Preizdențiale, citat de digi24.

Citeşte şi: Operaţiune antitero în Belgia: Teroriştii se pregăteau să comită un atac de anvergură

Sediul poliției din Bruxelles a fost evacuat în această după amiază, în urma unei alerte cu bombă. De altfel, în orașul Verviers, cel puțin doi presupuși teroriști au fost uciși în cadrul unei operaţiuni contrateroriste. Operațiuni au loc și în mai multe localități belgiene, inclusiv în capitală.

Klaus Iohannis efectuează prima vizită la Bruxelles. Președintele s-a întâlnit la Bruxelles cu şeful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ