Starul Lionel Messi nu va mai juca fotbal în acest an. S-a accidentat grav în meciul cu Betis

| 11 noi, 2013

FC Barcelona a anunţat oficial că Lionel Messi va absenta două luni de pe teren, după accidentarea din meciul cu Betis Sevilla.

Starul argentinian a suferit o ruptură a bicepsului femural al piciorului stâng şi va reveni pe gazon abia în ianuarie 2014, cel mai devreme chiar la derby-ul cu Atletico, de pe 12 ianuarie.

Leo Messi a fost înlocuit duminică, 10 noiembrie, în meciul de pe stadionul „Benito Villamarin”, cu Betis, în minutul 21 al partidei, cea mai rapidă schimbare din cariera argentinianului. Motivul? O accidentare la piciorul stâng, la care a suferit o leziune musculară în minutul 19, cu două minute înainte de schimbare, care îl îngrijorează și pe antrenorul Gerardo „Tata” Martino.

„Această accidentare nu are nimic de-a face cu ultima. A avut probleme data trecută la piciorul drept. Trebuie să vorbesc cu el, pentru că poate e neliniștit din cauza accidentărilor. Știm că este a treia deja și poate să-l influențeze la nivel mental”, a declarat antrenorul catalanilor la finalul partidei de la Sevilla.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ