Capitala va avea prima staţie de alimentare pentru maşini electrice

| 24 apr, 2013

Capitala ar putea avea prima staţie de alimentare pentru automobilele electrice, în zona Unirii, potrivit unui proiect care va fi discutat de consilierii generali.

Conform proiectului, municipalitatea vrea să amenajeze 24 de locuri de parcare pentru implementarea a şase module de staţii de alimentare a automobilelor electrice, în cadrul unui proiect pilot de încurajare a dezvoltării automobilului electric.

"Având în vedere că printre marii producatori auto prezenţi în România sunt şi pionierii automobilului electric, se evidenţiază, astfel, oportunitatea încurajării dezvoltării şi susţinerii automobilelor electrice", se arată în document.

Proiectul - pilot va fi pus în aplicare în baza unui protocol de lucru, încheiat între deţinătorul de staţii de alimentare, pe de o parte, şi Administraţia Străzilor şi Direcţia Generală de Infrastructură şi Servicii Publice, pe de altă parte, se mai arată în proiect.

Propunerea de amplasare a staţiei pilot de alimentare a automobilelor electrice este pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ