Stelian Tănase, votat de plenul reunit al Parlamentului pentru funcţia de preşedinte al CA al SRTv

| 16 iun, 2014

Stelian Tănase a fost votat, luni seară, de plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, acesta primind 339 de voturi "pentru" şi 45 "împotrivă".

Potrivit anunţului făcut în urma votului din plenul reunit al celor două Camere, din numărul total de 574 de senastori şi deputaţi, au fost prezenţi 386.

Două voturi au fost anulate.

Din cele 384 de voturi valabil exprimate, 339 de voturi au fost favorabile numirii lui Stelian Tănase ca preşedinte al CA al SRTv şi 45 "împotrivă".

Birourile reunite au constatat că există majoritatea de voturi necesară pentru numirea lui Stelian Tănase ca preşedinte al Consiliului de Admnistraţie al Televiziunii Române.

Stelian Tănase a fost numit director general interimar al Televiziunii Române, de Parlament, la 20 decembrie 2013. Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ