Stolo și EBA au început să dea din casă ca la ușa cortului

| 25 mar, 2014

Luptă în toată regula în ringul dreaptei politice românești.

În colțul PDL, dragă Stolo a început atacurile la adresa Elenei Băsescu, în colțul PMP, prea-plina de succesuri EBA ripostează. Haos general în strategiile de promovare ale ambelor partide pentru alegerile europarlamentare. Din nefericire pentru ei și spre deliciul mass-media, faptul că Stolo și EBA au început să dea din casă ca la ușa cortului le șifonează ambilor imaginea.

Una dintre Elenele președintelui a luat ieri o decizie la care ne așteptam cu toții – și-a dat demisia din PDL și s-a înrolat în armata-partid patronată de tătucul Băsescu. Stolojan a fost vizibil deranjat că în pragul alegerilor exodul dinspre PDL spre PMP se accentuează și pedeliștii au ajuns să piardă tocmai acei oameni politici care beneficiau de un grad ridicat de notorietate (spre deosebire de no name-uri precum Predoiu, care se încadrează în marjele de eroare ale sondajelor, cu 3%) și care ar mai fi putut ridica partidul din tenebrele întunecoase în care se află. Din acest motiv, peliștii, prin vocea lui Stolo o atacă pe EBA legându-se de activitatea ei în cadrul Parlamentului European. În definitiv, Stolojan a decis că este timpul să zică românilor ce învârte EBA în Parlamentul European. Concluzia, mai nimic, după spusele europarlamentarului PDL, aceasta nefiind în stare nici măcar să fie raportor în PE în cei cinci ani de mandat în Parlamentul European.

Răspunsul Elenei Băsescu nu a întârziat să apară și a fost pe măsura atacului, cu mențiunea că din partea EBEi criticile nu au vizat activitatea profesională, ci nivelul personal. Practic, aceasta a pasat eșecul de a nu fi ocupat poziția de raportor în curtea lui Stolojan, care pesemne nu a făcut nimic pentru a veni în ajutorarea acesteia. De asemenea, mezina Băsescu critică și faptul că „în loc să se retragă la pensie, îşi mai doreşte un loc călduţ în Parlamentul European, alături de cine îi este dânsului foarte bine, aţi văzut în presa de cancan”.

Așa cum lupul își schimbă blana, dar năravul ba, tot așa și PMP respectă tradiția deja consacrată a PDL a circului în spațiul public. Stolo și EBA au început să dea din casă ca la ușa cortului, iar dacă luăm în considerare că nici măcar nu s-a dat startul campaniilor electorale, ne putem aștepta ca în săptămânile ce urmează cele două partide înfrățite să ne arate o imagine reală a modului în care regimul Băsescu a condus România.

Tag-uri: EBA, pdl, PMP, Teodor Stolojan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 2014
Ana
TUPEU!
Ce naste din pisica,soareci maninca. Buzata tatii,Eba tupeista lu Basescu,este copia fidela a tatalui ei,obraznica si impertinenta. Nu ca mi-e drag de Stolojan,nici pe departe,dar cel putin aceasta neobrazata ar putea sa-i multumeasca lui Stolojan ca datorita lui Basescu a ajuns Presedinte si ea europarlamentara (in curind europenala). O inculta care se ia de toti oamenii de valoare din politica doar ca sa i se auda de nume,sa fie bagata in seama,desi nu si-a atins scopul deoarece lumea o cam baga la origini.....Intr-un fel bine face Eba,sa se cace pe capul tuturor celor care au sustinut-o sa ajunga in PE si pe taica-sau presedinte. Asa se va intimpla si cu cei care aduna semnaturi si intocmesc liste sa o ajute inca odata. Treziti-va oameni buni,si nu o votati pe avortoarea asta de doi bani.Nu o sa multumeasca ,dimpotriva,nici voua merci nici mie pardon. Jos cu inculta si anagraamata tatii, dati de pamint cu ea.,sa nu vi-o ia Eba innainte.Asta crede ca totul i se cuvine,ca sintem o tara de prosti si dansam cum ne cinta ea. Ei de data asta cinta fals.,nu mai punem botul....tata nu mai are putere nici pentru el dar pentru tine nici atit.Lumea nu se mai teme de Basescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ