Strategia lui Tăriceanu: "Vrea să arunce doi grei în luptă"

| 27 iun, 2014

Preşedintele liberalilor timişeni, Nicolae Robu, a declarat vineri seara, pentru AGERPRES, că nicio atitudine a lui Călin Popescu Tăriceanu nu-l mai surprinde şi că se aşteaptă ca fostul lider liberal să-i scoată de la 'naftalină' pe Dinu Patriciu şi pe Viorel Cataramă.

'Mă îngrozesc acum, după ce am văzut de ce este în stare domnul Tăriceanu, imaginându-mi ce-o fi făcut în PNL când avea alături alte două personaje sinistre - Dinu Patriciu şi Viorel Cataramă -, pe care mă aştept să văd că domnul Tăriceanu le scoate cât de curând de la 'naftalină', disperat că dintre actualii liberali mai nimeni nu-l urmează', a afirmat Nicolae Robu.

El a adăugat că deşi a intrat în politică abia în anul 2008, a urmărit cu interes ceea ce se întâmplă în PNL încă din 1990, iar atitudinea lui Tăriceanu din ultima perioadă l-a intrigat la început, dar acum nu-l mai surprinde.

Nicolae Robu a fost printre cei care l-au sprijinit pe Crin Antonescu să preia şefia PNL în 2009.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iun, 2014
gica
Acest primar ,profesoras toata viata .....ciubucareala si chiverniseala e telul lui....orasul se prabuseste sub turnulete si casoaie mizerabile ...dar nu vede si nu face nimic....un alt papagal gen Antonescu ,Orban,Manescu....si alte mandre purtatoare de cuvinte si minciuni.....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ