Streetball: Bucureşti, pe locul 4 la FIBA 3x3 World Tour

| 13 oct, 2014

Echipa Bucurestiului s-a clasat pe locul al patrulea la turneul final FIBA 3x3 World Tour, dupa ce a pierdut la mare lupta in semifinalele competitiei in fata echipei canadiene Saskatoon.

Aceaqsta este cea mai buna performanta obtinuta pana acum de o echipa romanesca in circuitul mondial al baschetului trei la trei, dupa locul sase obtinut la Miami in 2012 si locul cinci la Istanbul, anul trecut.

FIBA 3x3 World Tour a fost castigat anul acesta de Team Novi Sad, iar echipa Bucurestiului s-a calificat pentru FIBA 3x3 All Stars, un turneu cu premii in valoare totala de 120.000 de dolari ce va avea loc in data de 12 decembrie, la Doha, in Qatar.

Angel Santana, Bogdan Popescu, Catalin Vlaicu si Vasile Stefan au fost la doar un minut de finala, conducand la trei puncte diferenta pe finalul partidei din semifinale cu Saskatoon. Trei puncte consecutive ale adversarilor au egalat disputa si apoi s-au desprins in invingatori, scor final 19-16.

Echipa romaneasca trecuse in sferturile de finala de Jakarta (Indonezia) cu 21-8, iar in faza grupelor a invins Sao Paolo (Brazilia) si Manila (Filipine).

Angel Santana a fost cel mai bun marcator al echipei noastre la acest turneu final, cu 26 de puncte in total, urmat indeaproape de Catalin Vlaicu, 24 de puncte si Bogdan Popescu, 20 de puncte. Vasile Stefan a totalizat patru puncte.

Tag-uri: baschet, baschet 3x3
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ