Streetball: Demonstaţie românească de baschet cu copiii din Qatar

| 12 dec, 2014

Până să înceapă turneul FIBA 3x3 All Stars din Qatar, componenţii lotului de baschet din România şi-au făcut antrenamentul cu elevii de la o şcoală din Doha.

Baschetbaliștii români prezenți în Qatar, pentru FIBA 3x3 All Stars, au vizitat școala Newton International School din Doha, unde predă și o fostă baschetbalistă de la Sportul Studențesc, Nicoleta Motroc. Membrii lotului, Angel Santana, Iulian Corneanu, Cristian Crăciun și Alejandro Machin, au fost întâmpinați în românește la școala unde au ţinut şi o demonstrație.

Peste 200 de copii s-au strâns în curtea școlii pentru a-i urmări pe jucătorii noștri, de la care au învăţat câteva scheme elementare de joc şi cu care au insistat să facă dueluri 1 la 1. Premiul - poze cu jucătorii şi autoghrafe pe cele 200 de mingi distribuite de Federația de Baschet din Qatar.

“Va fi cu siguranță o lecție pe care nu o vor uita prea curând. Ne bucurăm că le-am putut oferi asemenea momente. Avem mulți copii care sunt pasionați de baschet și cu siguranță mâine (astăzi – n.r.) vor veni în tribune la meciuri să susțină echipa Bucureștiului”, a spus Nicoleta Motroc.

Turneul FIBA 3x3 All Stras, la care participă şase echipe şi dotat cu premii de 120.000 de dolari, va debuta astazi.

Citeşte şi: România se luptă pentru marele premiu la Streetball în Qatar: 25.000 dolari

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 12:07
unloazy
cialis and alcohol headache
cialis super active From breast cancer treatment
15 ian, 21:14
edudgeLix
stromectol dosage demodex
buy stromectol for humans online Trichopoulou, A

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ