Studentă șomeră cu 12 calificări nu își poate găsi job

| 04 apr, 2014

În încercarea de a-și găsi un loc de muncă, o șomeră din Brașov a urmat nu mai puțin de 12 cursuri de recalificare, în domenii total diferite.

Mai mult, ca să-și sporească șansele de angajare, la cei 51 de ani, Luminița Buzea Vrânceanu este acum și studentă și urmează cursurile Facultății de Administrație Publică.

Cu toate acestea, Luminița Buzea Vrânceanu, în vârstă de 51 ani, nu reușește să se angajeze, potrivit brasovultau.ro.

În urma cursurilor absolvite de când este șomeră, respectiv din noiembrie 2013, Luminița Buzea Vrânceanu a obținut calificări precum cea de mânuitor valori, diriginte poștă, operator calculatoare, contabilitate, dactilografie, croitorie, telefonie telegrafie, bucătar, resurse umane, administrator pensiune turistică sau coafeză.

Cu brațul plin de diplome, femeia din Brașov s-a prezentat la bursa organizată vineri de AJOFM Brașov, unde speră să își găsească o slujbă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 2014
Leonard RADU
Oferta pentru Luminița Buzea Vrânceanu
In calitate de IMPORTATOR UNIC in RO si MD al brandului "FITNESS-COFFEE" ii oferim acestei Doamne posibilitatea de a deveni propriul ei sef si angajat, asta daca vrea sa devina DISTRIBUITOR ZONAL EXCLUSIV al acestui brand. Astept sa fiu contactat pe [email protected].

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ