Studiu: Cum ne schimbăm comportamentul dacă mâncăm aripioare de pui

| 24 aug, 2014

Un studiu realizat pe 12 copii, cu varste cuprinse intre sase si zece ani, a fost realizat pentru a se determina cum le influenteaza comportamentul anumite alimente.

Cercetarea arata ca acei copiii care consuma carnea de pui direct de pe os sunt mai predispusi sa fie agresivi, decat cei care mananca puiul taiat in bucatele dinainte. Cercetatorii spun ca rezultatele le sustin teoria privind agresivitatea si ca cel mai bine e ca cei mici sa manance carne de pui taiata marunt, scrie The Mirror.

“Muscatul din mancare duce, din cate se pare, la cresterea energiei si violentei, iar copiii devin mai neascultatori. Poate ar fi mai bine sa nu manance aripioare de pui inainte de culcare”, se arata in studiul citat.

Nu toata lumea e insa de acord cu teoria.

“Cred ca oamenii au mancat aripioare de pui dintotdeauna si nu cred ca i-a facut sa fie mai agresivi decat ar fi fost in mod normal”, este de parere doctorul Brian Russell, citat de Fox News.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 2014
Xenia
Acesta este de departe cel mai STUPID lucru pe care l-am citit in ultima vreme! Oricum ar manca, linge, mirosi acele aripioare, copii sunt si vor fi ceea ce sunt invatati sa fie de catre mediul in care se formeaza pe baza determinarii genetice mostenite la nastere.
Cred ca bancul cu puricele ar trebui mai mult popularizat...
"Un cercetator studia comportamentul unui purice. Il aseaza pe o foaie de hartie si striga :
- Sari !
Puricele sare. Cercetatorul ii taie doua picioare, il pune iar pe hartie si striga:
- Sari !
Si puricele sare din nou. II mai taie alte doua picioare, si puricele iar sare. La sfarsit, ii taie toate picioarele si striga "sari" din nou.
Puricele nu mai sare.
Fericit, cercetatorul noteaza:
"Dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude"

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ