Succes la Roland Garros: Florin Mergea s-a calificat în sferturi la proba de dublu masculin

| 02 iun, 2014

Perechea formata din Florin Mergea si croatul Marin Dragania, a facut pasul in antepenultimul act al Marelui Slam de pe malurile Senei.

In optimi, Mergea si Dragania au trecut cu 7-5, 6-3 de un cuplu destul de bine cotat, e vorba de cel format din spaniolul Feliciano Lopez si austriacul Jurgen Melzer.

Mai departe, in sferturi, se anunta insa "nori grei" pentru roman si croat, la fileu urmand sa vina a treia pereche valorica a lumii, anume Daniel Nestor (Canada) /Nenad Zimonjic (Serbia), altfel cea care i-a trimis acasa in runda 2 pe Horia Tecau si Jean Julien Rojer (Olanda).

Florin Mergea si-a asigurat deja 22.250 euro pentru c-a ajuns pana aici, la un turneu atat de galonat precum cel gazduit de Paris.

Tot la Roland Garros, in proba similara a fetelor, Irina-Camelia Begu si italianca Karin Kanepi se vor "duela" in optimi cu ibericele Garbine Muguruza si Carla Suarez Navarro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ