Sucul care te scapă de kilograme fără să ții dietă

| 11 mai, 10:10

Persoanele supraponderale se pot confrunta cu tot felul de probleme de sănătate din cauza greutăţii: boli cardiovasculare, tensiune arterială, diabet… Iar suita de diete ţinute de-a lungul timpului, fără să aibă vreun efect mulţumitor asupra corpului lor, de asemenea poate afecta starea de sănătate.

O băutură pe care ţi-o poţi prepara singură, acasă te ajută însă să dai jos kilogramele nedorite, fără să ţii vreun fel fe de regim.

Citește mai departe AICI.

Tag-uri: cura, dieta, slabit, suc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 11:03
MARGA
GREEN COFFEE Plus este o formula revolutionara ca sa scapi de kilogramele in plus. Este creat pentru toti cei care isi doresc sa piarda in greutate odata pentru totdeauna – usor, rapid si eficient.

Extractul din boabe de cafea verde, cunoscut de ani pentru proprietatile sale de slabit, nu numai ca e sigur, dar te poti baza pe el si poti sa ai incredere ca o sa-ti regleze greutatea corporala. Cafeaua verde sprijina sistemul digestiv si pe cel circulator sa functioneze corespunzator, intinereste si curata organismul de toxine. Nu e de mirare ca bate recordul in popularitate peste tot in lume.
http://track.greencoffeeplus.pl/product/Green-Coffee-Plus/?pid=150&uid=33543
11 mai, 13:25
MARIA
DIETA
Mama mea s-a chinuit mult timp sa slabeasca,a incercat multe diete si ceaiuri ,dar mai mult de 2 kg nu dadea jos.Miscare nu facea,dar isi dorea mult sa slabeasca.Acum incearca o dieta descoperita pehttp://dieta.onlines.ro/ si deja a slabit 5 kg in 2 saptamanii si fara prea multa miscare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ