SUPERSTIȚIE HALUCINANTĂ! Ce este CĂLCÂIUL DIAVOLULUI

| 16 sep, 2014

Stiai ca in calcaile tale se ascunde un secret pe care doar cativa oameni il pot descifra? Da, este adevarat.

Se spune ca, atunci cand a fost alungat din RaiLucifer a furat insemnele de mare arhanghel. Ca sa le recupereze, Dumnezeu l-a trimis pe Mihail dupa ele. Problema era ca Lucifer inca avea puteri la fel de mari ca ale celor din Rai. Ca sa-l pacaleasca, Mihail s-a aratat prietenos fata de el, a facut o intelegere (chipurile) si a propus pecetluirea ei prin imbaierea in apa sfintita a unui lac. Dupa ce au dat jos vesmintele ingeresti si s-au scufundat, Mihail a iesit repede la suprafata, a luat insemnele lui Lucifer si a fugit.

Ca sa-l salveze de Rau, Dumnezeu a inghetat apele lacului, dar mania Diavolului a fost atat de mare, incat a spart gheata si si-a luat zborul spre Mihail. Nu a reusit sa-l prinda decat de calcai si sa-i smulga o bucata de carne, intrucat arhanghelul trecuse deja granita lumii stapanite de intuneric. De atunci se spune ca avem noi acea scobitura in calcai. 

Rolul ei este de a ne aminti ca tot timpul vom fi ademeniti de diavol, dar ca Dumnezeu nu ne va lasa singuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ