SURPRIZĂ URIAŞĂ! Andreea Marin renunţă la TELEVIZIUNE pentru...

| 12 mai, 20:14

Andreea Marin renunţă la televiziune pentru radio. Vedeta va realiza o emisiune la postul de radio Itsy Bitsy, care va fi intitulată "Preţuieşte viaţa" şi va fi difuzată începând din 18 mai, de luni până vineri, de la orele 10.40 şi 16.40, potrivit unui anunţ făcut de aceasta pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Facebook.

În această emisiune, Andreea Marin va spune "câteva istorioare din viaţa reală", programul urmând să fie difuzat zilnic, în timpul săptămânii, pe Itsy Bitsy FM şi pe site-ul acestui post de radio.

"Am ales radioul cu care eu şi Violeta am crescut, ca mamă şi fiică, tocmai pentru că Radio Itsy Bitsy  este un mediu sănătos şi curat, creativ, pentru întreaga familie. Am învăţat cât de important e să îţi păstrezi mintea limpede, trupul sănătos şi sufletul curat, de aceea îmi doresc să învăţăm împreună, de această dată, ce înseamnă să preţuieşti ce trăieşti", a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.

Andreea Marin a mai realizat în 2013 o emisiune intitulată tot "Preţuieşte viaţa", la TVR 1.

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy a început să emită pe 6 decembrie 2005. Itsy Bitsy este deţinut de societatea On Air Studio SRL, ai cărei acţionari sunt Nadia Tătaru (90%) şi Felix Tătaru (10%), proprietarul agenţiei de publicitate GMP.

Radio Itsy Bitsy emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României, ajungând astfel la peste 1,4 milioane de părinţi şi copii, conform ultimului studiu realizat de D&D Research la comanda Itsy Bitsy.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

21 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iun, 14:37
Arpescu
Oferta
Acum castiguri pentru toti! Oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision! Va asteptam urgent in aceasta activitate foarte usoara, confortabila si profitabila pentru oricine! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
04 iun, 10:51
gaby
foarte bine bravo ei.
26 mai, 17:17
Ana
Job
Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
05 iun, 18:24
rsss
Cu tot raspectul, Napoleon Hill a devenit ”CELEBRU” pentru explicarea PARADOXUL TIMPULUI enunțat de Einstein??????
23 mai, 01:27
MUNTEANU
Un calculator conectat la internet, TIMP LIBER 1-3 ore zilnic, ambitia, serozitatea si rabdarea sunt principalele conditii pentru oameni CU VISE SI DORINTE PUTERNICE de a obtine castiguri financiare
suplimentare. Urmati un curs GRATUIT de 12 zile trimis prin email, la finalul caruia NUMAI DACA DORITI, incheiati contract legal si deveniti dezvoltatorii unei afaceri inclusiv pe Piata Americana de carti elecronice (E-Book ). Pentru detalii trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de
email: [email protected]
20 mai, 17:48
Adriana
oferta job
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Cereti detalii la adresa : [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate! NU CERETI DETALII PE FACEBOOK SAU MESS

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ