SURPRIZĂ! Cine a scos-o pe Elena Udrea din arest

| 18 feb, 20:35

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a decis scoaterea din arest preventiv a Elenei Udrea și plasarea ei în stare de arest la domiciliu. Decizia este definitivă și a fost luată de judecătoarele Lavinia Lefterache și Luciana Mera, de la Curtea Supremă.

Recent, judecătoarea Lavinia Lefterache a menţinut măsura arestării preventive a lui Viorel Hrebenciuc, fost deputat în Parlamentul României. Mai departe, acum circa trei ani, Lefterache a judecat şi dosarul de corupţie al ofiţerilor din conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“. Judecătoarea Luciana Mera este cea care, alături de o colegă din Curtea Supremă, l-a condamnat pe Nelu Valentin Sandu, fost angajat al Biroului Vamal Constanţa Sud - Agigea, la patru ani de detenţie.

Citeşte şi: Unde îşi va petrece Elena Udrea sfârşitul de săptămână. Deputaţii au STABILIT când dezbat cererile DNA

Mera a făcut parte și din completul care a menținut-o în arest, în iulie 2014, pe Veronica Cîrstoiu, fost judecător al Curții de Apel București. Cîrstoiu este judecată, la Curtea de Apel Constanţa, pentru luare de mită, trafic de influenţă, complicitate la trafic de influenţă, instigare la spălare a banilor, comisă în legătură directă cu infracţiunea de luare de mită, înşelăciune în formă continuată (65 de acte materiale), două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (65 de acte materiale).

Citeşte şi: Deputaţii jurişti au dat undă verde pentru o nouă arestare a ELENEI UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ