SURPRIZĂ! Cine vrea să cumpere studiourile Media Pro

| 24 mar, 17:41

Bobby Păunescu (regizor, producător și acționar la B1 TV) discută preluarea studiourilor Media Pro, împreună cu parteneri americani.

Partenerii lui Bobby Păunescu în discuțiile pentru preluarea studiourilor sunt cei de la Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producțiilor cinematografice independente.

Film Finances este o companie de asigurare a filmelor cu birouri în Statele Unite, Australia, Canada, Africa de Sud, Scandinavia, Germania și China. Film Finances a fost lansată ca urmare a crizei din 1947 din Marea Britanie. Compania oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârșit de către producător.

Contactat de Paginademedia.ro, Bobby Păunescu nu a comentat informațiile . El a declarat că “există o asociere a mea cu Film Finances” și că această asociere „caută studiouri din Europa Centrală și de Est„, fără a preciza dacă Studiourile Media Pro sunt luate în calcul.

„Căutăm acele studiouri care vor avea sens din punct de vedere economic pentru ambele părți”, a declarat Bobby Păunescu, fără vreo referire exactă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ