SURPRIZĂ! Cu ce lider marcant al PNL s-a întâlnit Videanu în ultima noapte de libertate. FOTO

| 30 ian, 08:58

Cu doar câteva ore înainte să fie arestat, Adriean Videanu a avut o întâlnire de taină cu unul dintre cei mai influenți lideri din PNL, la care a participat și încă o a treia persoană.

Este vorba de prim- vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, personaj cu care vedem că Videanu a decis să aibă o întâlnire chiar în ultima noapte de libertate.

Potrivit imaginilor furnizate de wowbiz.ro, întâlnirea a avut loc într-un restaurant din București, iar discuția a părut una apăsată.

Videanu a fost arestat pentru 24 de ore, urmând a fi dus vineri în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Alina Bica, în calitate de procuror-şef al DIICOT, ar fi ridicat pe 25 februarie 2014, în mod abuziv, sechestrul aplicat asupra unui număr de 80 acţiuni care valorau 277.000 lei, deţinute de Videanu la SC Titian Mar SA.

Adriean Videanu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, potrivit surselor citate.

INCREDIBIL! Ce a păţit Adriean Videanu când a ieşit din sediul DNA

Sechestrul asupra acţiunilor sale a fost pus în dosarul în care Videanu este cercetat de DIICOT, alături de alte persoane, pentru crearea unui prejudiciu de 11.000.000 de dolari şi punerea în pericol a sistemului energetic naţional pe segmentul gazelor naturale.

Prin ridicarea sechestrului, Bica l-ar fi ajutat pe Videanu să-şi pună la adăpost acţiunile sechestrate şi obţină foloase necuvenite, de 277.000 de lei, prin înstrăinarea lor.

Astfel, a rămas fără obiect măsura asiguratorie dispusă de procurorul de caz, care reprezenta garanţia recuperării prejudiciului cauzat, au mai arătat sursele citate.

Videanu, a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), fiind citat pentru a fi audiat, în contextul în care numele lui ar fi fost menţionat de fostul ministru Gabriel Sandu în declaraţiile date de acesta în dosarul Microsoft.

REACŢIA ULUITOARE a Mioriţei Videanu după REŢINEREA soţului ei, Adriean Videanu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ