Surpriză de proporţii! Oraşul din România care va construi locuinţe cu bani europeni

| 19 sep, 2014

Reprezentanţii Primăriei municipiului Vaslui intenţionează să desfăşoare un proiect privind construcţia de locuinţe sociale cu bani europeni.

'Trebuie să găsim soluţii pentru construcţia de locuinţe sociale cu fonduri europene. Comunitatea europeană oferă fonduri pentru acest sector şi trebuie să facem demersurile necesare ca să profităm de o asemenea facilitate. Nevoia de locuinţe sociale este foarte mare în Vaslui şi de aceea un astfel de proiect ar fi de bun augur pentru oraşul nostru', a declarat, pentru AGERPRES, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Autorităţile identifică în această perioadă suprafeţele necesare de teren, pe care ar urma să se construiască astfel de locuinţe. Potrivit edilului, cea mai bună locaţie în acest sens ar fi terenul deţinut de fosta unitate militară din Vaslui, care ar urma să treacă în administrarea primăriei, în urma unui protocol încheiat cu Ministerul Apărării Naţionale.

'Am primit de la Ministerul Apărării informaţii potrivit cărora, la această dată, unitatea militară este în plin proces de dezafectare, în sensul că este extrasă tehnica de acolo. După ce va fi golită vom vedea ce putem face. Ori folosim clădirea, ori construim ceva pe terenul existent. Deocamdată nu putem intra, dar în mod cert vom găsi o zonă unde să putem construi locuinţe sociale', a subliniat primarul Vasile Pavăl.

La această dată, la nivelul municipiului Vaslui este nevoie de peste 500 de locuinţe sociale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 sep, 2014
miha
INFORMATII
Vrei sa castigi bani usor,lucrand doar 3 ore pe zi de acasa?Tot ceea ce aveti nevoie este de un calculator conectat la internet!Oferta este extrem de serioasa!Nu este MLM! Nu este joc piramidal!Pentru mai multe detalii accesati e-mailul [email protected],cu titlul infoo/////

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ